En million online-dankortbetalinger om måneden

Antallet af månedlige dankorttransaktioner har nu rundet én million. Ifølge FDIH skyldes stigningen ikke mindst, at vi herhjemme har særdeles gode vilkår for online-betalinger.

Betalinger på nettet vokser støt. I Danmark bruger vi primært Dankort som online betalingsmiddel, og antallet af månedlige dankorttransaktioner har nu rundet én million. Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, tilskriver de generelt gode vilkår æren for de mange transaktioner.

»En af årsagerne er, at betingelserne for online betalinger i Danmark er gode, og det sætter FDIH stor pris på,« siger FDIH’s direktør Morten Kamper i en pressemeddelelse.

FDIH fremhæver flere årsager til den positive udvikling og understreger, at det overordnet set er med til at fremme internettets kommercielle aspekter.

»FDIH ser nogle tendenser, som vil være med til at fremme forretningsmæssig anvendelse af internettet i endnu højere grad,« siger Morten Kamper.

Ifølge FDIH er det for det første blevet enkelt at etablere betalingsløsninger på sit website. Desuden tilbyder flere og flere netsteder online-betalinger. Og endelig betaler en stadig større del af befolkningen online.

Online betalinger foregår i dag primært med Dankort, men en række nye betalingsmåder er på vej frem – internationale kreditkort, eWire, Paypal, eDankort og mobile betalinger er nogle af alternativerne.

(Kilde: ComOn)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.